Η βράβευση της Ρίνας Κανελλοπούλου και το «ευχαριστώ» της προς όλους

Στην κορυφή του κόσμου σκαρφάλωσε η Γορτύνια αθλήτρια Ρίνα Κανελλοπούλου, κόρη του δασκάλου Δημήτρη Κανελλόπουλου στους Αετούς Γορτυνίας. Χρυσό και Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκράτιο άθλημα.

Η ίδια μας δήλωσε: “Ευχαριστώ το Θεό που μου χαρίζει υγεία να αγωνίζομαι, ευχαριστώ τον μπαμπά και την μαμά που με στηρίζουν, ευχαριστώ τους προπονητές μου Μπέκα Μιχάλη και Κάτια Κανελλοπούλου που με καθοδηγούν σε όλες μου τις στιγμές στην αγωνιστική μου προσπάθεια, και τέλος ευχαριστώ όλους τους συναθλητές μου που με βοηθούν στην εξέλιξη μου. Φυσικά δεν ξεχνώ και τον δάσκαλο Φελούρη Γιάννη.”

Για τις επιδόσεις της αυτές βραβεύτηκε και από το Δήμο Γορτυνίας. Η ίδια θα ήθελε να ευχαριστήσει σημειώνοντας: “Στο 9ο τουρνουά μαχητικών τεχνών Δημητσάνας ο Δήμος Γορτυνίας με τον δήμαρχο μας Ευστάθιο Κούλη με βράβευσαν για τις επιτυχίες μου στο ΠΑΓΚΡΆΤΙΟ ΆΘΛΗΜΑ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς, για αυτή την πρωτοβουλία- έκπληξη προς το πρόσωπο μου, είναι το ελάχιστο που μπορώ να πω. Θέλω όμως να μοιραστώ αυτή τη βράβευση με όσους με βοήθησαν να διακριθώ. Με τους γονείς μου, με τους αθλητές των Αετών Γορτυνίας, με τους αθλητές και προπονητές από τον Α.Π.Σ Άρτεμης Άργους. Θα ήθελα με όλη την ψυχή μου να βοηθήσω τα παιδιά που αγαπούν τον αθλητισμό να ζήσουν τα όνειρα τους. Ρίνα Κανελλοπούλου.”