Κ.Βλάσης: «Διορίζονται 3 νέοι οδηγοί στα Κέντρα Υγείας Τροπαίων και Δημητσάνας»

Όπως έκανε γνωστό ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης οδεύει προς λύση ένα σοβαρό θέμα που αφορούσε τη στελέχωση οδηγών στα δύο Κέντρα Υγείας της Γορτυνίας. Συγκεκριμένα το Κέντρο Υγείας Τροπαίων θα στελεχωθεί με 2 οδηγούς ενώ το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας θα στελεχωθεί με έναν επιπλέον οδηγό.
Ειδικότερα ο κ.Βλάσης αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
“Όπως πάντα εμείς δεν μένουμε στα λόγια, αλλά μιλάμε με πράξεις!
Επιτέλους δίνουμε λύση σ´ένα πρόβλημα που εδώ και πολύ καιρό ταλάνιζε τα κέντρα υγείας της Αρκαδίας μας και κυρίως της Γορτυνίας, αυτό της έλλειψης οδηγών ασθενοφόρων!
Μετά από συνεννόηση και άριστη συνεργασία με την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τις απαραίτητες πιστώσεις για 5 θέσεις επικουρικών οδηγών!
Προτεραιότητα δώσαμε στο κέντρο υγείας Τροπαίων, που θα στελεχωθεί με 2 οδηγούς, ενώ τα κέντρα υγείας Δημητσάνας, Λεωνιδίου και Άστρους θα στελεχωθούν με έναν επιπλέον οδηγό.
Μετά την ενίσχυση των κέντρων υγείας της Αρκαδίας μας με 6 νέα οχήματα, λύνουμε και το ζήτημα της στελέχωσής τους με οδηγούς, γιατί προτεραιότητά μας είναι οι πολίτες και η έμπρακτη ικανοποίηση των αναγκών τους!”