Καθαρίστηκαν δημοτικοί & αγροτικοί δρόμοι στο Πυρρή Γορτυνίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΡΡΗ

Αγαπητοί συγχωριανοί θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι με προσωπική πρωτοβουλία και χρηματοδότηση έγινε ο καθαρισμός με καταστροφέα εδάφους των δημοτικών και αγροτικών δρόμων που συνδέονται με το χωριό μας .

Συγκεκριμένα καθαρίστηκαν οι δημοτικοί δρόμοι: Πυρρή -Λιοδώρα από την Γκούρα, Πυρρή -Λώτι και Πυρρή-Αγιάννης.

Αγροτικοί δρόμοι προς:

Τσιαούσι, Παλιοχώρι -Αντλιοστάσιο,Αγιώρη-Μουριές-σπιτι Γαλάνη -Κάμπος-Νταρδιά-Λιβάδι.Πουρνάρια-Καφενέ-Λαπαντέσι.Μισοράχη- Μπουγριάνι- -Νεράκι.Υπολείπονται κάποια τμήματα αγροτικών δρόμων που θα καθαριστούν το άμεσο διάστημα

Ευχαριστώ θερμά τον φίλο Παύλο για την εξαιρετική εργασία του καθώς και για την δωρεάν προσφορά του στον καθαρισμό του δρόμου προς την βρύση Διακόπι και του γηπέδου του χωριού .

Ωστόσο πρέπει να επισημάνω ότι χρειάζεται άμεσα να καθαριστούν όλοι οι δρόμοι από τα ψηλά κλαδιά και τα καμένα δέντρα καθώς εγκυμονούν κινδύνους για για τους διερχόμενους κατοίκους αλλά δυσχεραίνουν και την ομαλή πρόσβαση των πυροσβεστικών μέσων και αγροτικών μηχανημάτων.

Εύχομαι και ελπίζω ότι ο δήμος θα δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα.

Τέλος έγινε καθαρισμός του νεκροταφείου και των εσωτερικών δρόμων του χωριού από τους υπαλλήλους του Δήμου Γιώργο και Γιάννη τους οποίους και ευχαριστώ πολύ.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος

Γιάννης Στρίκος

Πυρρή 11/6/23