Κορωνοϊός: 444 τα νέα κρούσματα στην Αρκαδία την προηγούμενη εβδομάδα

Mε βάση τα στοιχεία που σε εβδομαδιαία βάση γνωστοποιεί ο ΕΟΔΥ σχετικά με τα πανελλαδικά κρούσματα του κορονοϊού covid-19, τα οποία αναφέρονται σε έκθεση του Οργανισμού που εκδόθηκε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το χρονικό διάστημα από 5 έως και 11 Σεπτεμβρίου, διαπιστώθηκαν συνολικά 2.178 κρούσματα.

Στην σχετική ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, αναφέρεται ότι κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, τα συνολικά κρούσματα ανά Π.Ε. ήταν, Αργολίδα 326, Αρκαδία 444, Κορινθία 480, Λακωνία 348 και Μεσσηνία 580.

Στο μεταξύ, όσον αφορά στις νοσηλείες στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί σήμερα, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και χθες Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου– συνολικά 52 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 4, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 2, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 21, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 10, στο Νοσοκομείο Σπάρτης 9 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 6.

 

Την ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου μπορείτε να την δείτε εδώ:

 

5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 Εβδομαδιαία έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης