Μια όμορφη διαδραστική παράσταση παρουσιάστηκε στα Τρόπαια (ph)

Το μεσημέρι της Κυριακής η συγγραφέας Ντένια Πάτρα με την «Άερινη Παρέα» της, ταξίδεψε από την Ζάκυνθο για να βρεθεί στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων και να χαρίσει μια όμορφη διαδραστική παρουσίαση σε μικρούς και μεγάλους!
Εκεί την περίμενε η δική μας «Άερινη Παρέα» αποτελούμενη από πολλά παιδικά χαμόγελα και ενθουσιασμένους γονείς! Όλοι, μικροί και μεγάλοι, γνώρισαν τον «Ορέστη» με την παρέα του, ταξίδεψαν στα σύννεφα και έφτιαξαν την συνταγή της ΦΙΛΙΑΣ!
Όλο αυτό το ευχάριστο και θερμό κλίμα «έφτασε» μέχρι την Θεσσαλονίκη, μέσω της διαδικτυακής επικοινωνίας που είχαμε για έναν σύντομο χαιρετισμό και καλωσόρισμα στην εκδήλωση!
Η Κοινωφελής Επιχείρηση προσέφερε κεράσματα σε όλους και η κα Μαίρη με βοηθούς την Μαρία, την Αιμιλία και την Μαργαρίτα, υπάλληλοι του Δήμου, ετοίμασαν λαχταριστούς λουκουμάδες και ποπ κορν! Επισης η συγγραφέας προσέφερε παραδοσιακά Ζακυνθινά γλυκίσματα!
Η παρουσίαση έκλεισε χρωματίζοντας τα σύννεφα, με τραγούδια και χορούς!
Ευχαριστούμε πολύ την κα Ντένια για την παρουσία της και τα μηνύματα αγάπης, φιλίας, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας που μετέδωσε σε όλους μας!!! Τέλος ευχαριστούμε όσους προσφέρθηκαν για την διεξαγωγή αυτή της όμορφης εκδήλωσης!!
Πάϊκος Αναγνωστόπουλος