
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έγραψε ιστορία στο ΣΕΦ του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου με ένα εντυπωσιακό άλμα στα 6,01 μέτρα, σημειώνοντας τη δεύτερη του εμφάνιση πάνω από τα 6 μέτρα στην καριέρα του. Να σημειώσουμε ότι ο παππούς του Θεόδωρος Καραλής, ήταν από το Βελημάχι Γορτυνίας.
Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού δεν αρκέστηκε στο Πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου, στα 5.95 μ. και ξεπέρασε και τα 6.01μ., που είναι η κορυφαία επίδοση όλων των εποχών από Έλληνα αθλητή, είτε σε ανοιχτό, είτε σε κλειστό στίβο.
Ο Εμμανουήλ Καραλής είχε προειδοποιήσει ότι θα πάει για μεγάλες επιδόσεις στο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, αν πάρει το απαιτούμενο boost από τον κόσμο, που θα βρεθεί στο ΣΕΦ. Αυτό όμως που έκανε ο Manolo ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Με προηγούμενες εμφανίσεις στα 5,90 μέτρα στο μίτινγκ του Καέν στη Γαλλία, στα 5,92 μέτρα στο Λοτζ της Πολωνίας και τα 5,94 μέτρα την περασμένη εβδομάδα στη Γερμανία, στην Uber Arena, ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού κατάφερε για πέμπτη φορά φέτος να ανανεώσει το Πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο στο άλμα επί κοντώ.