Ο Π.Νίκας αντιδρά στην επιλογή Ν.Δ. για Πτωχό στην Περιφέρεια: «Λειτουργεί κόμμα μέσα στο κόμμα»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας όχι μόνο δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός ότι η ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, αλλά προανήγγειλε αποκαλύψεις.

Ο κ. Νίκας, ο οποίος είχε εκλεγεί με τη στήριξη της ΝΔ, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων από το κόμμα του και ενώ είχε προηγηθεί τηλεφωνική συνομιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα.

Οι 13 περιφερειάρχες που στηρίζει η ΝΔ -Αρναουτάκης στην Κρήτη, Στεφανής στο Β. Αιγαίο
«Θα σας πω και για τις στηρίξεις και για τις πατερίτσες. Εγώ τα λόγια μου δεν τα μασάω, θα είμαι απολύτως ευθύς και θα μιλάει για πολύ καιρό όλη η Πελοπόννησος. Όποιος νομίζει ότι εγώ θα καμφθώ κάνει πάρα πολύ μεγάλο λάθος», είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι εδώ και ένα χρόνο είχε ζητήσει από τον πρόεδρο να επιλέξει άλλον επικεφαλής για το ψηφοδέλτιο Πελοποννήσου.

«Το γιατί όμως έγινε αυτό, για το κόμμα το οποίο λειτουργεί μέσα στο κόμμα, για τις ντουντούκες, αυτά θα τα πούμε με την παρουσία που πρέπει για να πάει ο τόπος μπροστά. Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Θα τα πούμε την Δευτέρα και δεν θα είναι αυτοδιοικητική απλά αλλά πολιτική, για να βοηθήσω μια κατάσταση εξομάλυνσης. Εγώ απευθύνομαι στο λαό. Ο λαός με τίμησε, θα είμαι δίπλα. Και στα συμφέροντα θα είμαι απέναντι πάντα. Εγώ με τους απλούς ανθρώπους ξεκίνησα, με αυτούς πορεύομαι και σε αυτούς θα είμαι δίπλα μέχρι το τέλος. Την δική τους αποδοχή επιζητώ όχι των από πάνω, ούτε των πολιτικάντηδων, ούτε των συμφερόντων».

ΠΗΓΗ: https://www.iefimerida.gr/