Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μοναστηρακίου ματαιώνεται τον ετήσιο χορό του την Κυριακή λόγω της τραγωδίας στα Τέμπτη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ”
Αγαπητοί συμπατριώτες
Τις τελευταίες ημέρες η χώρα μας συγκλονίζεται από την εθνική, ανθρώπινη τραγωδία των Τεμπών. Έχουμε όλοι συγκλονιστεί από το αναπάντεχο, το άδικο, το αποτρόπαιο…..από μία τραγωδία που δε μπορεί να τη χωρέσει ο ανθρώπινος νους.
Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Μαρτίου με μοναδικό θέμα το συντονισμό των τελευταίων λεπτομερειών για την εκδήλωση του Συλλόγου μας, αποφασίστηκε η ματαίωση του ετήσιου χορού μας, καθώς δε νιώθαμε καλά, δεν ήμασταν καλά και δεν είχαμε διάθεση να εργαστούμε περαιτέρω για την πραγματοποίηση της συνεστίασης.
Είμαστε βέβαιοι ότι όλα τα μέλη του Συλλόγου μας συμμερίζονται την συναισθηματική μας αδυναμία να προβούμε στην οργάνωση μίας τέτοιας εκδήλωσης αυτή την στιγμή, υπό το βάρος του εθνικού πένθους για την τραγωδία.
Είμαστε επίσης βέβαιοι πως έτσι αισθανόμαστε όλα τα μέλη του Συλλόγου και πως κανείς δεν έχει διάθεση να γλεντήσει τη δεδομένη στιγμή.
Ευκαιρίες για να ανταμώσουμε και πάλι θα βρεθούνε πολλές…για την ώρα ας βιώσουμε τη μελαγχολία μας κι ας ευχηθούμε καλή δύναμη σε όσους έμειναν πίσω να θρηνούν και να πονούν.
Καλό παράδεισο στους αγγέλους της αμαξοστοιχίας 62.