Ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Γορτυνίας – Ποια είναι η σύνθεση Προεδρείου & Δημοτικής Επιτροπής

Ολοκληρώθηκε η Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γορτυνίας στο κτίριο του Ιστορικού Γυμνασίου – Λυκείου Δημητσάνας με θέμα την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου & της Δημοτικής Επιτροπής Γορτυνίας.

Αρχικά, έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία ευλόγησε ο π.Εμμανουήλ.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και μια καλή και παραγωγική θητεία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Επεσήμανε για άλλη μια φορά ότι ο ίδιος και τα μέλη της παράταξής του θα είναι κοντά στα προβλήματα και δεν θα διαψεύσουν όσους τους ψήφισαν. Τους παρακάλεσε όλους να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις τους, ανταποκρινόμενοι στα καθήκοντα που τους ανέθεσε ο λαός.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Παναγιώτης Μέγας επεσήμανε ότι θα κάνουν μια εποικοδομητική και δημιουργική αντιπολίτευση, πολύ κοντά σε αυτά που οι νόμοι και οι κανονισμοί τους υποχρεώνει να είναι.

Ακολούθησε η εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο Νεκτάριος Μπαρούτσας. Γραμματέας εξελέγη ο Φώτης Μουγκολιάς και Αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Παρασκευόπουλος από την Αντιπολίτευση.

Στη σημερινή συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας εξέλεξε ακόμη τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής. Η Επιτροπή είναι 5μελής, με 3 πρόσωπα από την συμπολίτευση και 2 από την Αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα, τακτικά μέλη στην Δημοτική Επιτροπή είναι οι:

  1. Στάθης Κούλης, Δήμαρχος ως Πρόεδρος της Επιτροπής
  2. Καζάς Δημήτρης
  3. Δημάκος Σταύρος
  4. Μέγας Παναγιώτης
  5. Σταθάς Κωνσταντίνος

Αναπληρωματικά μέλη: Αποστολόπουλος Απόστολος, Αναγνωστόπουλος Πάικος και από την Αντιπολίτευση Πυρπυρής Καλλίμαχος και Στρίκος Δημήτριος.