Παναρκαδική: Έκκληση για βοήθεια στον μικρό Μιχαήλ από Μεγαλόπολη που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Έκκληση για βοήθεια στον μικρό Μιχαήλ από τη Μεγαλόπολη

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος συμμεριζόμενη τον αγώνα του μικρού Μιχαήλ από τη Μεγαλόπολη συμμετέχει έμπρακτα στην προσπάθειά του να νικήσει τον καρκίνο και να επιστρέψει κοντά στην οικογένειά του και τους φίλους του, δυνατός, υγιής και χαρούμενος.

Έτσι, καταθέτουμε ένα σεβαστό ποσό ως Δευτεροβάθμιο Όργανο εκπροσώπησης όλων των Αρκάδων και καλούμε Αρκαδικούς Συλλόγους και Φορείς, μέλη μας ή μη, στην κοινή αυτή προσπάθεια που οφείλουμε όλοι να κάνουμε για τον μικρό Μιχαήλ.

Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Προεδρείο της Π.Ο.Ε. ή με όποιο μέλος του Δ.Σ. έχετε επαφή για λεπτομέρειες, ώστε ως Ομοσπονδία πλέον να ανταποκριθούμε άμεσα και ουσιαστικά στην έκκληση της οικογένειας του μικρού συμπατριώτη μας για μία ακόμη ευκαιρία στο δικαίωμα για ζωή.

Τηλ επικ. : 6947213586 – 6974397398


 

Έκκληση για βοήθεια κάνει και η γνωστή οργάνωση Παιδική Χαρά, για τον μικρό Μιχαήλ που πάσχει από καρκίνο στο συκώτι.

Δείτε την ανάρτηση:

«SOS Αυτός είναι ο μικρός Μιχαήλ από την Μεγαλόπολη . Πάσχει από καρκίνο στο συκώτι και πρέπει να μεταβεί στη Γαλλία για να σωθεί ! Οι γονείς του κάνουν έκκληση για βοήθεια ! Η ιστορία του Μιχαήλ όπως μας την έχει μεταφέρει η μανούλα του :

«Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2022…πήγαμε στην παιδίατρο με έναν πυρετό 39,2. 39,3 ακριβώς δεν θυμάμαι!!! Ήταν Σάββατο,τον ψηλάφησε και μας είπε την Δευτέρα να πάτε για υπέρηχο!!! Πέρασε ένα σαββατοκύριακο μαρτύριο για μας,σκέψεις πολλές αλλά όχι αυτό!!! Την Δευτέρα πήγαμε υπέρηχο,ο γιατρός εκεί μου λέει θέλω το τηλέφωνο του παιδιάτρου..του το έδωσα,εκεί κατάλαβα ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό!!! Της λέει είναι μια μάζα,μια μάζα στο συκώτι αυτό άκουγα..μου δίνει το τηλέφωνο μιλάω μα την παιδίατρο,μου λέει όπως είστε για Αθήνα,ξεκινάει ένας Γολγοθάς μου λέει Πάμε σπίτι μαζεύουμε πράγματα και νοσοκομείο!! Φτάσαμε εκεί βάλανε το παιδί για πολλές εξετάσεις,να κλαίει και να σκίζεται η καρδιά μου στα δύο .. περάσαμε μια εβδομάδα στο νοσοκομείο με εξετάσει, με βιοψία με μαγνητικές, αξονικές!!! Μου λέει από μας είστε εντάξει θα πάτε απέναντι τώρα Ήρθε ογκολόγος μας ενημέρωσε..!!

Ξεκινήσαμε χημειοθεραπείες,από τις 7 Νοεμβρίου όλα πήγανε καλά,κάναμε χειρουργείο το Φεβρουάριο,κάναμε και άλλες χημειοθεραπείες μετά το χειρουργείο!!!

Τέλη Μαΐου αρχές Ιουνίου ήμασταν έτοιμοι να βγάλουμε το Χίκμαν , μέχρι που κάναμε τον υπέρηχο στις 25 Μαΐου , βρήκανε έναν θρόμβο! Τελικά δεν ήταν θρόμβος κάναμε και μαγνητική και βρήκανε υποτροπή στο άλλο μισό του συκωτιού κ στην κεντρική αρτηρία του συκωτιού γυρίσαμε πάλι από την αρχή,χαλιά απελπισμένοι,με πολύ πόνο δεν περιγράφεται!!!

Αρχίσαμε χημειοθεραπείες πάλι πιο δυνατές! Το παιδί είναι πιο αδύναμο, δεν παίζει, δεν είναι όπως ήταν, αλλά πνίγω τον πόνο μου κ σκέφτομαι ότι όλα είναι για το καλό του!!! Πρέπει να μετάβουμε εξωτερικό για μεταμόσχευση και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρουμε!!!»

Η ζωή του Μιχαήλ βρίσκεται σε κίνδυνο! Ο μικρούλης μας πρέπει να μεταβεί αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος χημειοθεραπειών που ακολουθεί εδώ, στην Γαλλία με σκοπό να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος !!!

Τα έξοδα ήδη έχουν λυγίσει την οικογένεια αφού τους τελευταίους μήνες έχουν μετακομίσει Αθήνα για τις θεραπείες του παιδιού ! Δεν θα καταφέρουν να μεταβούν Γαλλία χωρίς στήριξη… Τα έξοδα είναι παρά πολλά αλλά η οικογένεια θα κάνει τα πάντα για να σώσει το παιδί της!!! Ζητούν την βοήθεια μας !!! Σκεφτείτε μόνο να ήταν κάποιος στην θέση τους !!! Μας έχουν ανάγκη !!! Τώρα περισσότερο από ποτέ !!! Παρακαλούμε πολύ όλοι να κάνετε κοινοποίηση !!!»ί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό που ανοίχτηκε για αυτόν τον σκοπό:

ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ
Με βάση τη νέα νομοθεσία , το καταθετήριο σας αποτελεί και την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε την δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση , γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης
PayPal
Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE : Donation by + your full name