“Παραμυθογιορτές” στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης

Η Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου UNESCO Πειραιώς  και Νήσων και της International Action Art μαζί με την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης  και το Πολεμικό Μουσείο Παράρτημα Τρίπολης συνδιοργανώνουν τις “Παραμυθογιορτές” δράσεις για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη διήμερη εκδήλωση με παραμυθο-ανάγνωση, δραστηριότητες, γράμμα στον Αη Βασίλη,   Face Painting και Chocolate magic.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν:

– στις 27 Δεκέμβρη στις 6:30μμ στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης

– στις 28 Δεκέμβρη στις 11:00μμ στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης

(δράσεις 1 ώρας  και 30 λεπτών η κάθε μία)

Οι διοργανωτές παρακαλούν όσους γονείς έκαναν αίτηση και έγινε δεκτή στη σχετική φόρμα, να φέρουν τα παιδάκια τους, ακριβώς στις ώρες δράσης, για να μην υπάρξει καθυστέρηση.

Οι εκδηλώσεις έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα γι’ αυτό όποιος θέλει μπορεί να φέρει την ημέρα της δράσης ένα είδος γραφικής ύλης ή κατασκευών (μεταχειρισμένους μαρκαδόρους, χαρτόνια, ψαλιδάκια κλπ) τα οποία θα μπουν στο σάκο του Αη Βασίλη να δοθούν στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ Τρίπολης. Τέλος επισημαίνεται ότι λόγω τήρησης υγειονομικών μέτρων τα παιδιά παραμένουν στους χώρους εκδηλώσεων χωρίς τον συνοδό, ο οποίος τα παραλαμβάνει στο τέλος της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με το emaI: [email protected].