Ποιοι εκλέχτηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Παγγορτυνιακής Ένωσης!

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας και στη συνέχεια ακολούθησε η Γενική Συνέλευση. Πρόεδρος της Γεν. Συνελεύσεως εξελέγη ομόφωνα ο Κωνσταντίνος Καλύβας, επίτιμος Πρόεδρος της Παγγορτυνιακής Ένωσης.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Δ.Σ. Παναγιώτης Πλέσσιας παρέθεσε τον Διοικητικό απολογισμό του Συμβουλίου, σημειώνοντας ότι οι δραστηριότητες της Ένωσης ήταν αρκετά περιορισμένες λόγω της πανδημίας του covid. Ο Ταμίας Τριαντάφυλλος Λατάνης αναφέρθηκε στον Οικονομικό Απολογισμό. Στη συνέχεια η Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Πέννυ Καλύβα διάβασε την έκθεση της Επιτροπής, απαλλάσσοντας το Συμβούλιο από κάθε ευθύνη.

Ακολούθησαν οι διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής ορίστηκε ο Αντώνιος Τσεμπέρης και Γραμματέας η Γεωργία Αγγέλου.

Ψήφισαν 173 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Σεβ. Μητροπολίτης Γόρτυνος κ.Νικηφόρος, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να είναι μέλος της Ένωσης!

Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι κάτωθι με βάση τη σειρά ψήφων:

Αγγελακόπουλος Παναγιώτης

Παπαγιάννη Ελένη

Μανωλόπουλος Αθανάσιος

Πλέσσιας Παναγιώτης

Σταθόπουλος Κωνσταντίνος

Μπαρούτσας Ιωάννης

Σιέμπος Βασίλης

Μουρούτσος Ιωάννης

Ρουμελιώτης Διαμαντής

Κατσιαδράμης Αναστάσιος

Μπουζαλάς Βασίλειος

Λατάνης Τριαντάφυλλος

Στρίκος Ιωάννης

Αρβανίτη Άννα

Γιαννακόπουλος Θεόδωρος

Λάμπρος Κωνσταντίνος

Τούτουζα Κατερίνα

Μώλου Αικατερίνη

Μεντρέκας Αθανάσιος

Μανωλόπουλος Κωνσταντίνος

Τσίτουρα Μαρία

Μάντζιου Αγγελική

Τσιότρα Ελένη

Ζούβελος Κωνσταντίνος

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

Καλύβα Πέννυ

Παπαδέλος Παναγιώτης

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα την επόμενη εβδομάδα μετά από πρόσκληση του πλειοψηφίσαντος Συμβούλου Παναγιώτη Αγγελακόπουλου.