Πυρρί: Εγκαινιάσθηκε η παιδική χαρά & το ανακαινισμένο κοινοτικό γραφείο (ph)

5η ημέρα Πύρρια 2022
Σήμερα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κοινοτικού ιατρείου- γραφείου του χωριού μας .
Παράλληλα απονεμήθηκαν πλακέτες στους μεγάλους χορηγούς :οικογένεια Τζίμη Παρασκευόπουλου και στην εταιρεία STRIKOS Τεχνική ΑΕ.
Την Τετάρτη 1η ημέρα των εκδηλώσεων έγιναν τα εγκαίνια της παιδικής χαράς η οποία ανακατασκευάστηκε από την
Πανελλήνια ομοσπονδία αστυνομικών υπαλλήλων και τη με τη συμβολή του Δήμου Γορτυνίας στα πλαίσια της δράσης Αναγεννώ το Πυρρή.
Μας τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Αρκαδίας κ. Οικονομόπουλος και ο Γ. Γραμματέας.
Απονεμήθηκαν πλακέτες στους μεγάλους χορηγούς της δράσης «αναγεννώ το Πυρρή»
1. Στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων
2. Στην εταιρεία Sakos ΑΕ η οποία χρηματοδότησε τρία πυροσβεστικά συστήματα και έναν απινιδωτή
3. Τον κ. Γεωργακόπουλο για την οικονομική ενίσχυση της δράσης με το ποσό των 5000 ευρώ
4. Την εταιρεία STRIKOS Τεχνική ΑΕ για τη συνεισφορά της στην αντιμετώπιση των άμεσων συνεπειών της πυρκαγιάς καθώς την επιδιόρθωση των ζημιών των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του πολιτιστικού κέντρου.
Όλοι οι δωρητές του κοινοτικού ιατρείου/ γραφείου καθώς και της δράσης «αναγεννώ το Πυρρή» έλαβαν τιμητικό έπαινο για τη δωρεά τους.
Ευχαριστούμε όλους τους πατριώτες και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, όπως και τον πάτερ Χριστοφόρο που τέλεσε τα μυστήρια.
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν σήμερα με τον αγώνα δρόμου Αγ. Ιωάννης- Λώτι – Πυρρή (5 χλμ) για ηλικίες άνω των 15 ετών ώρα 7 μ.μ. και θα ολοκληρωθούν με τη Λαϊκή Βραδιά αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου !
Σας περιμένουμε!
Το Δ.Σ. της Π.Σ. Πυρραίων