Στα Best City Awards βραβεύτηκε η εφαρμογή Tripolis Trail

Στα Best City Awards βραβεύτηκε ο Δήμος Τρίπολης (μαζί με τον Δήμο Καλαμάτας ήταν οι μοναδικοί δήμοι της Πελοποννήσου που βραβεύθηκαν), για την εφαρμογή Tripolis Trails. Μία εφαρμογή για κινητές συσκευές με θέμα τα Ιστορικά μονοπάτια πεζοπορίας του Δήμου Τρίπολης.
Τα Best City Awards επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις και την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στo Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων , παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Βορίδη, του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου και δημάρχων από όλη την Ελλάδα, βραβεύτηκαν οι νικητές, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Τρίπολης.
Tα Best City Awards 2023 ,υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ, της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για 7η χρονιά ανέδειξαν κορυφαίες πρακτικές και λύσεις της χρονιάς που πέρασε.
Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης ο οποίος τόνισε σε δήλωσή του: «Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες, αναπτύσσουμε εφαρμογές και αναδεικνύουμε τα ιστορικά μας μονοπάτια. Είμαστε υπερήφανοι που η επιλογή μας αυτή αναγνωρίστηκε και βραβεύτηκε στα Best City Awards, βραβεία με πανελλήνια απήχηση.
Ευχαριστούμε τις υπηρεσίες του Δήμου για την συνολική δουλειά που κάνουν, όπως και την εταιρία Codable για τη συνεργασία στο συγκεκριμένο έργο.
Η δημοτική μας αρχή δεν σταματά στιγμή να λαμβάνει πρωτοβουλίες οι οποίες, μέσα από τις νέες τεχνολογίες, αναδεικνύουν τις ομορφιές του τόπου μας και προσελκύουν νέους επισκέπτες, δίνοντας ώθηση στην τοπική μας οικονομία».