Στην ορεινή Αρκαδία τα γυρίσματα του ριάλιτι “Η Φάρμα”!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα είναι και στον επόμενο κύκλο του «MasterChef», το οποίο θα επιστρέψει τηλεοπτικά στη μικρή οθόνη την άνοιξη του 2024

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της νέας “Φάρμας”. Ήδη, στον «αέρα» του καναλιού «τρέχει» το τρέιλερ συμμετοχών, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα «Φάρμα» έχει βρεθεί. Θα είναι σε τοποθεσία της ορεινής Αρκαδίας.

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούστηκαν τις προηγούμενες μέρες για το ρόλο του παρουσιαστή της νέας εκδοχής του ριάλιτι, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, φαβορί είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο κριτής του «Master Chef» βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις με το κανάλι προκειμένου να δοκιμαστεί για πρώτη φορά σε ένα διαφορετικό τηλεοπτικό ρόλο, ο οποίος, ωστόσο, οι άνθρωποι του Star θεωρούν πως του ταιριάζει απόλυτα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα είναι και στον επόμενο κύκλο του «MasterChef», το οποίο θα επιστρέψει τηλεοπτικά στη μικρή οθόνη την άνοιξη του 2024.

Άλλωστε, η συνεργασία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με το Star μετρά ήδη αρκετά χρόνια, καθώς μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά ήταν τα πρόσωπα που συνδέθηκαν με το «MasterChef» από τη στιγμή που το ριάλιτι μαγειρικής μετακόμισε στο Star.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 15/06/2023 / Συντάκτης: Αλέξης Μίχας