Συναντήσεις της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας με πολιτειακούς παράγοντες και φορείς στην Τρίπολη

Την Τρίτη 14 Μαϊου 2024, αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας υπό τους Παναγιώτη Μπένο και Παναγιώτη Παγιώτα, Πρόεδρο και Γεν. Γραμματέα αντίστοιχα, πραγματοποίησε στην Τρίπολη, σειρά συναντήσεων, με πολιτειακούς παράγοντες και φορείς με στόχο, τόσο την ενημέρωση τους, βάσει των τελευταίων εξελίξεων ενόψει του Προσυνεδρίου της Π.Ο.Ε. στην Αθήνα και του Παγόσμιου Παναρκαδικού Συνεδρίου στην Τρίπολη, όσο και την κατάθεση αιτημάτων και προτάσεων σε ζητήματα που απασχολούν την Ομοσπονδία μας και τους Συλλόγους-Μέλη μας.

Πιο συγκεκριμένα, έγιναν συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Κο Πτωχό Δημήτρη., την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης Κα Καρούντζου Ελένη, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Κο Κατσή Αθανάσιο., τον Πρόεδρο της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, Κο Μποροβήλο Γεώργιο, τη δημοσιογράφο και διαχειρίστρια της ηλεκτρονικής εφημερίδας  voltastintripolinews, Αμπατζή Βάλια, μέλη του ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης «Ε.Ο.Σ. Τρίπολης» και τέλος την εκδότρια των εκδόσεων «Λιοτρίβη» Κα Σαράφη Παναγιώτα. Υπήρξαν εποικοδομητικές συζητήσεις  με όλους, καθώς και ανταλλαγή απόψεων και θέσεων που μπορούν, υλοποιούμενες, να δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη της Αρκαδίας. Επίσης υπήρξαν προγραμματικές δεσμεύσεις, από πλευράς του Περιφερειάρχη, για έργα και υποδομές που προσχεδιάζει, ενώ από πλευράς της Αντιδημάρχου αποδοχή των προτάσεων μας για κοινές δράσεις εντός του προσεχούς καλοκαιριού. Βεβαίως αντίστοιχες δεσμεύσεις ετέθησαν και από μέρους μας, για συνεργασίες και συμπράξεις με τους υπόλοιπους Φορείς, στο βαθμό και τη δυναμική που μπορούν να έχουν από την Ομοσπονδία μας.

Κρίνοντας την πολυεπίπεδη αυτή επίσκεψή μας στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ακρώς επωφελή και κερδοφόρα, τονίζουμε με έμφαση την χρησιμότητα, αλλά και την αναγκαιότητα που έχουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, με στόχο κυρίως τις διά ζώσης συναντήσεις που αποσκοπούν σε πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση, εξαγωγή συμπερασμάτων  και κατά το δυνατόν, εκμαίευση δεσμέυσεων, προς όφελος της Αρκαδίας και των όλων των Αρκάδων. Από την πλευρά μας, δηλώνουμε έτοιμοι για προγραμματισμό και επέκταση αυτών των δράσεων, με όλες μας τις δυνάμεις, παλεύοντας πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος        Παναγιώτης Μπένος

Ο Γεν Γραμματέας   Παναγιώτης Παγιώτας