Τον Ιούλιο το 10o Παγκόσμιο Συνέδριο Αρκάδων στην Τρίπολη

Μετά τη τελευταία διαδικτυακή συνεδρίαση

Το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΕΝΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ (Π.Π.Σ-Ε.Ο.)

αποφάσισε τη διεξαγωγή του

10ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΩΝ 

28 – 31 Ιουλίου, 2024 στην Τρίπολη.

Με ιδιαίτερη χαρά, λοιπόν, σας προσκαλούμε στο φετινό Συνέδριο που πραγματοποιείται υπό την Προεδρία της ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ( Panarcadian Federation of America), το οποίο έρχεται να συνεχίσει έναν επιτυχημένο και χρήσιμο θεσμό, αν και τα παγκόσμια γεγονότα και οι δυσκολίες που προέκυψαν καθυστέρησαν τη διεξαγωγή του, συνεχίζει να δηλώνει την παρουσία του και να αποτελεί τη δυναμική εκπροσώπηση όλων των Αρκάδων ανά την οικουμένη.

Το Συνέδριό μας είναι η έμπρακτη απόδειξη της πολύ μεγάλης αγάπης όλων των Αρκάδων για την ιδιαίτερη πατρίδα μας. Εκφράζει την ακάματη προσπάθειά μας να στηρίξουμε την Αρκαδία και τους απανταχού Αρκάδες με νέες ιδέες και ενέργειες για μια θετικότερη παρουσία όλων μας στο  μέλλον.

Θα αποτελέσει  βήμα για συζήτηση και διατύπωση κοινών θέσεων και πρακτικών, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η φιλοδοξία μας που είναι η ισχυροποίηση και ο εκσυγχρονισμός του συνεδρίου σε συμβατά για την εποχή επίπεδα, ώστε να συνεχίσει να είναι το σημείο προσέγγισης του Αρκαδισμού και των Αρκάδων για το μέλλον.

Θα αποτελέσει παράλληλα αντάμωμα των απανταχού Αρκάδων που ζουν και προοδεύουν σε όλο τον κόσμο, δίνοντας τους την ευκαιρία για προσέγγιση με τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα των εργασιών του Συνεδρίου  και όλων των χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τη διεξαγωγή του.

                 Για το 10ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

 

Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής                          Η Πρόεδρος Βουρνά Αγγελική

Παναρκαδική Ομοσπονδία Αυστραλίας                     Ο Πρόεδρος Τσιμογιάννης Χρήστος     Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος                           Ο Πρόεδρος Μπένος  Παναγιώτης

Παναρκαδική Ομοσπονδία Καναδά                            Η Πρόεδρος Ηλιόπουλου Νότα