Καλωσόρισμα

penny kaliva

penny kalivaΠέννυ Κ.Καλύβα

Η αγάπη μας για αυτόν τον τόπο και η μακρόχρονη ενασχόλησή μας με τα δρώμενα της Γορτυνίας, μέσα από την ομώνυμη εφημερίδα (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΓΟΡΤΥΝΙΑ¨), μας οδήγησε στην κατασκευή αυτής της ιστοσελίδας, μετά από μια πολύμηνη προσπάθεια. Επιθυμία μας η ανάδειξη και προβολή της ευρύτερης περιοχής, που όλοι οι Γορτύνιοι αγαπάμε και είμαστε υπερήφανοι για αυτήν.

Η ιστοσελίδα αποτελεί μια ανοιχτή πρόσκληση προς όλους να ανακαλύψουν τις ομορφιές της επαρχίας μας, να την επισκεφτούν και να ζήσουν από κοντά την «μαγεία» αυτού του τόπου. Επιπρόσθετα, η παρουσίαση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής μας μέσα από τα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις, τα τραγούδια, την ιστορία, τη λαογραφία και τις κοινωνικές εκδηλώσεις αναδιπλώνει την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά.

Παράλληλα, αξιοποιώντας κάθε πρωτοπόρα μορφή επικοινωνίας, φιλοδοξούμε να ανοίξουμε ένα νέο παράθυρο επικοινωνίας με κάθε σύλλογο, φορέα και συμπατριώτη Γορτύνιο, που συμμερίζεται την αγωνία και τη διάθεσή μας να προωθήσουμε και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Με ιδιαίτερη τιμή, λοιπόν, σας καλωσορίζουμε στο e-gortynia.

Για τη Γορτυνία του Χθες, τη Γορτυνία του Σήμερα, τη Γορτυνία του Αύριο.

Για αυτή τη Γορτυνία που όλοι αγαπάμε, είμαστε υπερήφανοι και θέλουμε να δούμε να μην μένει στάσιμη, αλλά να αναπτύσσεται και να προχωρά δυναμικά μπροστά.

Καλή πλοήγηση!

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ e-gortynia

Πέννυ Κ. Καλύβα

Νομικός- Πολιτικός Επιστήμων

Δείτε ακόμα:

-Συντελεστές του e-gortynia.gr 

 

“… Όσο ξεμακραίνουμε από τον τόπο μας και τα χωριά μας, άθελά μας, τα ξεχνάμε.

Δοξάζονται όσο η αγάπη και η μνήμη των ανθρώπων τα κρατάνε ζωντανά.

Έπειτα, σαν πάψουν να τα νοιάζονται, ερημώνουν ή απομένουν ερείπια…”

                                                                                                    Φώτης Κόντογλου