Έργα στην τοπική κοινότητα Πυρρή Γορτυνίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΠΥΡΡΗ
Αγαπητοί  θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά  την    καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού στο χωριό μας έγιναν τα εξής έργα  :
1.Έγινε διάνοιξη των αυλακιών για τα νερά της βροχής   κατά μήκος των δρόμων Λιοδώρα -Πυρρή  και Πυρρή -Άγιος Ιωάννης καθώς και ο καθαρισμός – διάνοιξη  του ρέματος  στο χώρο του αντλιοστασίου ενόψει του επικείμενου χειμώνα  . Ευχαριστώ τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο  που ανταποκρίθηκε άμεσα  στο αίτημα μου (Αριθ .Πρωτ . 38/6-9-21) και περιμένω    την υλοποίηση και των υπολοίπων τεχνικών έργων στην κοινότητα μας .  Επίσης ευχαριστώ τον εργολάβο του έργου  Χρήστο Κλουκίνα για  την εξαιρετική δουλειά του .
2.Αποκαταστάθηκε το καμένο λάστιχο υδροδότησης (1500 μέτρων φ32)των κτηνοτροφικών μονάδων ,   Παναγιώτη Αντωνόπουλου και Δημήτρη Καρτσαγκούλη ,  αίτημα που έθεσα προφορικά στον δήμαρχο Γορτυνίας κ. Στάθη  Κούλη   , ο οποίος    ανταποκρίθηκε άμεσα και τον ευχαριστώ πολύ . Επίσης ευχαριστώ  τον εργολάβο Κώστα Μπολορίζο για την τοποθέτηση  .
3. Έγινε τσιμεντόστρωση σε κομμάτι του αγροτικού δρόμου απο το χωριό προς τα αμπέλια ,  ενα παλιό έργο  του δήμου πού υλοποιήθηκε τώρα .Ευχαριστώ τον Γιώργο Κατή για την κατασκευή του .
4.Με πρωτοβουλία του πολιτιστικού μας συλλόγου έγινε καθαρισμός  του  περιβάλλοντα  χώρου του πολιτιστικού κέντρου από τα καμένα δέντρα προκειμένου  την ερχόμενη άνοιξη να φυτευτούν νέα . Ευχαριστώ τον Φρέντυ και τον Νίκο για  την εργασία τους .
5. Εγίνε η αλλαγή του στέγαστρου του αντλιοστασίου  με πάνελ , προσφορά του φίλου Δημήτρη Ψαριώτη  , τον οποίο ευχαριστώ πολύ για την ευγενική χειρονομία του καθώς και το συνεργείο του  . Ελπίζω να τον μιμηθούν και άλλοι .
6. Τέλος ευχαριστώ θερμά  τον δήμαρχο Ανδρίτσαινας -Κρεστένων κ. Διονύση Μπαλιούκο για την αποστολή τροφίμων και ζωοτροφών  στις 18 Οκτώβρη στην κοινότητας μας καθώς και τον αντιδήμαρχο  κ.  Μίλτο Γεωργακόπουλο   και τους υπαλλήλους του δήμου  που μας τα παρέδωσαν .
         Με εκτίμηση
          Ο Πρόεδρος της  κοινότητας
           Γιάννης Στρίκος
            Πυρρή 18-11-21
Περισσότερες εικόνες, δείτε εδώ https://www.facebook.com/groups/481902265795091/user/100010999980545