Νέο αφιέρωμα για τη Γορτυνία!

ciao.e-gortynia.gr

“Στη γη των ηρώων”

Η Γορτυνία αποτελεί αγαπημένο χειμερινό προορισμό. Για αυτό ιδιαίτερα την χειμερινή περίοδο προβάλλεται έντονα από τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και παράλληλα αποτελεί σημείο αναφοράς για ποικίλα αφιερώματα σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά. Πρόσφατα υπήρχαν δύο θαυμάσια αφιερώματα στο ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, το πρώτο στις 11 Δεκεμβρίου 2011 με τίτλο «Γορτυνία, Γοητευτική Ορεινή Αρκαδία» και το δεύτερο στις 22 Ιανουαρίου με τίτλο «Τα μυστικά του Λάδωνα». 

Σειρά έχει τώρα το περιοδικό CIAO (15 Φεβρουαρίου 2012) με 12 σελίδες για την Ορεινή Αρκαδία.

Με τίτλο «Στη γη των ηρώων» αναφέρει:

«Ζήσε στη φύση, θαύμασε την αρχιτεκτονική του τόπου, απόλαυσε τις γεύσεις και κράτησε στη μνήμη σου μια Ελλάδα δυνατή που θυμίζει σε όλους μας την αντίσταση σε ό,τι και αν συμβαίνει. Και όλα αυτά μόνο μιάμιση ώρα από την Αθήνα. Η ορεινή Αρκαδία στην αγκαλιά του Μαινάλου ασκεί μια γοητεία ανεπανάληπτη».

ciao.e-gortynia.gr

Το αφιέρωμα έχει τη μορφή ταξιδιωτικού οδηγού και δίνει στον αναγνώστη πληροφορίες για διαμονή, γεύση, διασκέδαση, αγορές και δραστηριότητες σε διάφορα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας, ανάμεσα στα οποία είναι η Βυτίνα, τη Δημητσάνα, η Στεμνίτσα και το Ελληνικό. Παράλληλα περιέχει πολλές διαφημίσεις από επαγγελματίες της περιοχής, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταβέρνες, café bar, καταστήματα, εργαστήρια παραδοσιακών προϊόντων κ.α.

Η Γορτυνία για άλλη μια φορά στο επίκεντρο του χειμερινού τουρισμού!