Ε.Κούλης: «Καταδικάζω κάθε κίτρινο δημοσίευμα, που προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα πόλωσης στη Γορτυνία»

Μετά τους απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά του υποψήφιου Δημάρχου Γορτυνίας Παναγιώτη Μέγα σε γνωστή γορτυνιακή ομάδα στο fecbook, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης προέβη στην κάτωθι ανακοίνωση:

Με έκπληξη διαπίστωσα να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στην σελίδα με τίτλο «Γορτυνίας και Αρκαδίας Τουρισμός», καταχώρηση από κάποιον Γεώργιο Καρπούζο ενόψει των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών, με το εξής περιεχόμενο:

«…Και σε αυτές τις εκλογές για Δήμαρχο Γορτυνίας ψηφίζουμε Ευστάθιο Κούλη… για τον κ. Μέγα ευχόμαστε καλοφάγωτη η σύνταξή του και καλά στερνά….»

Πέραν της άθλιας αυτής αναρτήσεως από τον συντάκτη της, ο ίδιος έχει ανεβάσει σε μεγάλο φόντο την φωτογραφία μου, οπότε με την πρώτη ματιά ο αναγνώστης  μπερδεύεται και  θεωρεί πως την ανάρτηση αυτή την έχω κάνει εγώ, προκειμένου να λοιδορήσω και να πλήξω τον Μέγα Παναγιώτη, αυτοδιοικητικό διεκδικητή του Δήμου Γορτυνίας. Ενώ χρειάζεται λεπτομερέστερη προσοχή για να παρατηρήσει κανείς, πως δεν είμαι εγώ ο συντάκτης.

Δηλώνω δια της παρούσης, πως όχι μόνο δεν έχω καμία σχέση με την άθλια αυτή ανάρτηση, αλλά καταδικάζω και κάθε ελεεινό ανθρώπινο υποκείμενο και κάθε κίτρινο δημοσίευμα, που ανεπιτυχώς βέβαια προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα πόλωσης στη Γορτυνία, λόγω των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η διαδρομή και η συμπεριφορά μου στα κοινά, για κοντά τριάντα χρόνια, είναι η καλύτερη διάψευση σε προβοκατόρικες συμπεριφορές και χάλκινους ανθρώπους.

Οι εκλογές θα γίνουν σε υψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού, σε πείσμα των ολίγων. Οι ολίγοι είναι οι αρουραίοι των υπογείων διαδρομών, που τους ενοχλεί το φως.

Ο συντάκτης, θα ελεγχθεί νομικά. Αυτά για την ώρα.

Ευστάθιος Χαρ. Κούλης

Δήμαρχος Γορτυνίας”