Η Γορτυνία υποδέχεται τον χειμώνα!

gortynia-tourismos2

 Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε και επίσημα η χειμερινή τουριστική περίοδος και ήδη τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους. Η Γορτυνία για άλλη μια φορά θα αποτελέσει πόλο έλξης για επισκέπτες. Πολλά περιοδικά και εφημερίδες με εκτενής αφιερώματα θα αναδείξουν και πάλι τις μοναδικές ομορφιές του τόπου!

gortynia-tourismos2

Οι φυσικές ομορφιές της, οι Ιερές Μονές, τα γραφικά χωριουδάκια, οι παραδοσιακές ταβέρνες και κυρίως οι φιλόξενοι και αυθεντικοί άνθρωποί της, θα την κατατάξουν και φέτος σε έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς τουρισμούς της χώρας.

Και αυτό γιατί η Ορεινή Αρκαδία αναμφίβολα αποτελεί έναν προορισμό που προσφέρει πολλές διαδρομές και εναλλαγές τοπίων. Από τα πιο γνωστά και κοσμοπολίτικα τουριστικά χωριά, όπως Βυτίνα, Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Λαγκάδια, Βαλτεσινίκο, Καρύταινα, μέχρι τους πιο απομακρυσμένους και ανεξερεύνητους παραδοσιακούς οικισμούς, κρυμμένους στις πανέμορφες χαράδρες του Μαινάλου ή των καταπράσινων βουνών ή στις όχθες των ποταμών Λούσιου, Λάδωνα και Ερυμάνθου, περιμένουν τον επισκέπτη για να τον μαγέψουν με την κρυμμένη ομορφιά τους. Μια ομορφιά που παραμένει αλώβητη από την πάροδο των χρόνων.

Αναμφίβολα η Γορτυνία, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, είναι ιδανικός προορισμός τόσο για τους λάτρεις τους αθλητικού και χειμερινού τουρισμού, όσο και για εκείνους που αναζητούν ξεκούραση και χαλάρωση κοντά στη φύση!

tzaki photo gallery 1 20111229 1182777767