Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο προβλήθηκε η ταξιδιωτική και γαστρονομική εκπομπή «My Greece» του MEGA TV με παρουσιάστρια τη γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή. Πέραν από το όμορφο οδοιπορικό στην περιοχή όμως παρουσιάστηκαν και συνταγές από παραδοσιακά τοπικά γλυκά. Μια από αυτές ήταν και η συνταγή για τον περίφημο Λαγκαδινό μπακλαβά.
Η Κανέλλα Μουρούτσου, μαζί με την κόρη της Πένη Μπέτσα (Δημ.Σύμβουλο Γορτυνίας) έδειξαν βήμα – βήμα πως μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να τον φτιάξει. Η συνταγή μετρά πολλά χρόνια ζωής, αλλά το μυστικό της κρύβεται στα αγνά υλικά της περιοχής και κυρίως τα καρύδια!
Απαραίτητα υλικά: Φύλλα, ελαιόλαδο, 2 κιλά καρύδι χοντροκομμένο, 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη, 1 κούπα ζάχαρη, 5-6 κουταλιές κανέλα και γαρύφαλλο. Για το σιρόπιασμα: 1 λίτρο νερό, 2 κούπες μέλι, 1 κούπα ζάχαρη
Δείτε τη συνταγή από το σημείο 21:28