Πισίνα & Γήπεδα στο Ράφτη Ηραίας

rafti gortynias_athlitikes_egkatastaseis

Μια όαση δροσιάς και αναψυχής στη Γορτυνία!

Στη Γορτυνία μπορεί κανείς να συναντήσει μια όαση δροσιάς και αναψυχής, που όμοιά της θα ζήλευαν πολλά μέρη σε όλη τη χώρα! Αρκετοί μάλιστα από την ευρύτερη περιοχή αγνοούν ότι υπάρχει ένας τέτοιος «παράδεισος».

rafti gortynias_athlitikes_egkatastaseis

Πρόκειται για το όμορφο χωριό Ράφτη, που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα της Ηραίας. Εκεί υπάρχει ένας εκπληκτικός χώρος αθλητικών εγκαταστάσεων, που αποτελεί κόσμημα για όλη την περιοχή. Διαθέτει μια πισίνα διαστάσεων 20Χ40, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου διαστάσεων 21Χ42 με πλαστικό τάπητα, ένα γήπεδο beach volley με άμμο θαλάσσης, ένα γήπεδο τέννις και ένα γηπεδάκι μπάσκετ!!

Όλα αυτά έχουν δημιουργηθεί χάρις στην Αδελφότητα Ραφταίων. Όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, με…

προεξέχουσα τη δραστήρια Πρόεδρό του Ελένη Μητροπούλου, διακρίνεται για τη φαντασία και το πάθος προσφοράς. Μετά από πολλούς αγώνες η Αδελφότητα προ ετών κατάφερε να βρει χορηγούς και να δημιουργήσει την πισίνα. Δίπλα σε αυτή πέρυσι ολοκλήρωσαν τα γήπεδο ποδοσφαίρου και βόλεϊ, ενώ προστέθηκαν και τα υπόλοιπα. Τη λειτουργία της πισίνας έχουν αναλάβει οικειοθελώς τα μέλη του Δ.Σ. και τα παιδιά του χωριού. Για αυτό τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, που με πολύ κόπο και θυσίες κατάφεραν να κρατήσουν την νεολαία κοντά στο χωριό τους.

rafti gortynias_pisina

Η πισίνα, που ήδη ξεκίνησε να λειτουργεί από τις 15 Ιουλίου, είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Προσκελκύει μάλιστα νέους όχι μόνο από το Ράφτη, αλλά και από τα γύρω χωριά της Ηραίας, όπως Σαρακίνι, Λυσσαρέα, Αγάλω, Παλούμπα, Όχθια, Κοκκινοράχη, Λυκούρεσι, ΚακουρέΪκα, Κοκκορά, Ζάτουνα, Αράχωβα κ.α, ακόμα και από την γειτονική Ολυμπία! Δίπλα λειτουργεί αναψυκτήριο με καφέδες, ποτά και ποικιλίες, Μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού διοργανώνονται πολλά party και happenings, με αποκορύφωμα τη δημοτική μουσική βραδυά με το γνωστό καλλιτέχνη Θεόφιλο καθώς και με μια μεγάλη συναυλία την Κυριακή 12 Αυγούστου με τους Othervie, Shayα και Slick Beats.

Το Ράφτη σίγουρα για άλλη μια χρονιά φέτος το καλοκαίρι θα είναι πρωτοπόρο & θα ζήσει μεγάλες στιγμές!