Στην παράταξη του Παναγιώτη Μέγα προσχώρησε ο Δ.Σ. Γιώργος Δημόπουλος

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Κλείτορος Γιώργος Δημόπουλος προσχώρησε στην παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Μέγα. Ακολουθεί η ανακοίνωσή του:

“Φίλες και φίλοι ,αγαπητοί συμπατριώτες, συνδημότισσες, συνδημότες.

Βρισκόμαστε στο 2023 που καθημερινά όλα αλλάζουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Βρισκόμαστε στο 2023 με τεράστιες διαρθρωτικές αλλαγές στην αυτοδιοίκηση σε σχέση με το παρελθόν.

Όποιος δεν παρακολουθεί αυτές τις εξελίξεις , είτε σαν άτομο είτε σαν θεσμικός φορέας ,θα <<τιμωρηθεί>> με την απαξία ,την υποβάθμιση την οπισθοδρόμηση και την αφάνεια.

Κομβικό ρόλο  σε αυτή την νέα εποχή έχουν οι δήμοι όλης της χώρας.

Ο δικός μας δήμος επιβάλλεται  να τρέξει γρηγορότερα για να προλάβει την νέα εποχή και να μπορέσει να καλύψει την χαμένη τετραετία της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής που αναλώθηκε  στα σκόρπια και απρογραμμάτιστα μικροέργα σκοπιμοτήτων και  εξυπηρετήσεις προσωπικών συμφερόντων ανάλογα με την εκλογική πελατεία και τα συμφέροντα της ,που αναλώθηκε στην διάκριση των τοπικών κοινοτήτων, στην διάκριση των  δημοτών  και στις υποσχέσεις  χωρίς αντίκρισμα.

Ο δήμος Γορτυνίας, χρειάζεται δήμαρχο με όραμα με συνέπεια με ήθος και κατάρτιση στα δημοτικά θέματα , που θα τρέξει στα προβλήματα των χωριών ο ίδιος η οι αντιδήμαρχοι  για να δώσει λύσεις.

Χρειάζεται δήμαρχο που να έχει το θάρρος να απαιτεί και να διεκδικεί από την πολιτεία και όχι να υπακούει στα κομματικά κελεύσματα

Μετά από περίσκεψη και με  απόλυτα αντικειμενικά κριτήρια  είδα ότι όλα αυτά τα προσόντα συγκεντρώνονται στο πρόσωπο του γιατρού και υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Μέγα  γι’ αυτό και αποφάσισα να συστρατευτώ και να συμπορευτώ μαζί του στην νέα δημοτική παράταξη  «Γορτυνία που μας αξίζει».

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπατριώτες,

Τώρα που απελευθερώνομαι από τα υπηρεσιακά μου καθήκοντα ,είμαι διατιθέμενος να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις , και όλες μου τις ώρες με αίσθημα ευθύνης απέναντί σας  γι’ αυτό σας καλώ να συμπορευτούμε μαζί για να προσφέρουμε στην Γορτυνία αυτό που στερήθηκε στα χρόνια που πέρασαν και αυτό που σήμερα  της αξίζει.

Γιώργος Α. Δημόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε.  Κλείτορος  «Γορτυνία που μας αξίζει»