Ο Απρόβλεπτος του Απριλίου!

 

  • Ο Θεός βοηθός!

Όποιος έχει κάνει τη διαδρομή Δημητσάνα-Ζάτουνα, ειδικά χειμώνα, σίγουρα έχει δει τα βράχια να κρέμονται από πάνω του αλλά  και πέτρες πεσμένες σε πολλά σημεία στην άσφαλτο. Μάθαμε ότι μετά τις αντιδράσεις φορέων, συλλόγων, ιδιωτών κλπ θα ληφθούν άμεσα και μάλλον αποτελεσματικά μέτρα! Ειδικότερα από τις δύο πλευρές του δρόμου θα τοποθετηθούν μανουάλια και 4-5 πακέτα κεριά ώστε κάθε διερχόμενος να ανάβει ένα κεράκι πριν περάσει για να λάβει την άνωθεν βοήθεια, ή αφού περάσει για να ευχαριστήσει τον  Ύψιστο!! Για παγκάρι δεν ακούστηκε τίποτα… Επίσης όποιος το σκέφτεται για λαμπάδα, καλό θα είναι να φέρει δική του!

  • “Τον Πρόεδρο τον είπες;;;”

Μας έχουν καταγγελθεί τουλάχιστον είκοσι «διπλωματικά» επεισόδια που έλαβαν χώρα σε πίτες τη φετινή περίοδο. Αιτία; Μα τι άλλο από το μέγιστο και κατάπτυστο ατόπημα της μη ανακοίνωσης από μικροφώνου κάποιου παρευρισκόμενου «επισήμου». Να βλέπεις τους γραμματείς των συλλόγων να τρέχουνε πέρα δώθε ιδρωμένοι με ένα χαρτί στο χέρι να γράφουν ποιός ήρθε μπας και ξεχάσουν κανέναν!  Φανταστείτε μας ανέφεραν περίπτωση όπου δεν ανακοινώθηκε παρευρισκόμενος ο οποίος είχε διατελέσει –την προσοχή σας παρακαλώ-  τη δεκαετία του ογδόντα αντιπρόεδρος στο σύλλογο του χωριού του.. Ντροπή αγαπητοί σύλλογοι, να τα προσέχουμε λίγο αυτά!!!

  • Η αγανάκτηση του Εκδότη…

Επειδή είμαστε και λίγο αργόσχολοι, προσπαθήσαμε μια μέρα να μετρήσουμε πόσα πρωτοσέλιδα έχει βγάλει η «Γ» για το θέμα της εθνικής οδού Βυτίνας-Αρχαίας Ολυμπίας. Ανακαλύψαμε ωραία πράγματα! Έγραφε λοιπόν ο Καλύβας: «Έτοιμη η μελέτη», «Ναι από το ΥΠΕΧΩΔΕ στην εθνική οδό», «Προχωράει η παράκαμψη Λαγκαδίων», «Διαβεβαιώσεις του υπουργού» και άλλα πολλά.. Τώρα σκέφτεται σοβαρά να κυκλοφορήσει ένα πρωτοσέλιδο με τίτλο: «Αϊ στο διάολο κι εσείς και η εθνική οδός»!!